Maak een afspraak

Piercing Studio Hollands Kroon

Boek hier snel & makkelijk jouw afspraak!

Je kunt in de studio contant of met pin betalen. Eventuele kortingen en waardebonnen worden dan met je verrekend. Je ontvangt altijd 20% korting op elke volgende piercing die je op dezelfde afspraak laat plaatsen! De korting wordt verrekend op de goedkoopste piercing en geldt voor 1 persoon. (dus niet voor 3 personen in 1 tijdvak). De 20% korting of de gratis €10 waardebon geldt niet voor Oorgaatjes schieten.

In overleg is het soms mogelijk om een afspraak in te plannen buiten de zichtbare openingstijden. Hiervoor geldt een toeslag van €15. Je kunt hiervoor altijd even bellen of een berichtje sturen naar 06-41555001.

No-Show, verplaatsen of annuleren

Het kan natuurlijk altijd gebeuren dat je een afspraak hebt gemaakt, maar toch niet wilt of kunt komen. Je kunt heel makkelijk zelf je afspraak kosteloos tot 6 uur van te voren wijzigen of annuleren. In de afspraak bevestiging die je per e-mail krijgt vind je hiervoor de link. Voor latere wijzigingen of annuleren wil ik je vragen om even een berichtje te sturen naar 06-41555001. Dit kan zonder opgave van een reden. Niet komen opdagen zonder afbericht vind ik echt niet netjes. Ik werk op afspraak, maak tijd voor je vrij en tref de nodige voorbereidingen. Deze tijd kan dan niet meer door iemand anders worden ingevuld en heeft gevolgen voor mij en mijn klanten.

Wanneer je zonder afbericht niet bent komen opdagen kun je alleen nog telefonisch of via whatsapp een nieuwe afspraak maken inclusief volledige vooruitbetaling via een tikkie. Afspraken via deze online agenda zullen worden verwijderd.

You cannot copy content of this page
Scroll Up

Vakantie

3 t/m 12 Augustus

Van 3 t/m 12 augustus is de Studio een weekje dicht i.v.m. vakantie. Bestellingen via de webshop kunnen geplaatst worden, maar zullen pas na deze periode worden uitgeleverd. De agenda staat open voor reserveringen vanaf 13 augustus. Tot snel!