Covid-19

Yes! We mogen weer!

Vanaf 3 Maart gaat de studio weer open! Wat zijn de regels ook alweer?

Een mondkapje is nog steeds nodig
Legitimatie mee
Maximaal 2 personen in 1 tijdvak als je allebei ook daadwerkelijk komt voor een piercing. (1 persoon tegelijk de studio in, ik heb geen wachtruimte)
Kijkers zijn vooralsnog niet toegestaan om de inloop te beperken en onze veiligheid te waarborgen.
(Ben je jonger dan 16? Dan neem je wel 1 van je ouders mee + legitimatie)

Binnenkort ga ik 1 dag in de week piercen bij Tattoo Studio Old Skool Tattooing in Anna Paulowna. Welke dag dat wordt maken wij nog bekend en zal voorlopig wekelijks nog wisselen. De betreffende dag zal tijdig te kiezen zijn in de online agenda.  Let dus goed op voor welke vestiging je een afspraak maakt! Wil je alvast voor Anna Paulowna reserveren, stuur me dan een berichtje op 06-41555001, dan plaats ik je op de wachtlijst.

Ik ben super blij met de versoepelingen en hoop jullie allemaal snel weer te zien!

#Staysafe

De studio is goedgekeurd volgens de Europese richtlijnen van de GGD. 

Helaas zijn door het Coronavirus weer aangescherpte maatregelen ingevoerd. De studio mag gelukkig weer open, maar ik wil je vragen om onderstaande richtlijnen te respecteren: Let op: er moet vooraf online een afspraak worden gemaakt. Je ontvangt altijd een bevestiging van de afspraak per e-mail.

De studio mag voorlopig door maximaal 2 klanten per afspraak worden bezocht. De minimale leeftijd voor piercings is 16 jaar. Ben je tussen de 12 en 16 jaar, dan heb je toestemming nodig van 1 van je ouders of wettelijke vertegenwoordiger. 1 van hen moet dan ook met je meekomen naar de afspraak. Het tonen van een legitimatiebewijs is wettelijk verplicht. Dit geldt ook voor het laten schieten van oorgaatjes wanneer je nog geen 16 jaar bent.

Ben je in de afgelopen 5 dagen niet lekker geweest of voel je je verkouden of grieperig ? Verplaats dan gemakkelijk jouw afspraak via de speciale link die je hebt gekregen in de eerste afspraakbevestiging per e-mail.

Een mondkapje is voor de komende 4 weken verplicht voor alle bezoekers aan de studio. Wanneer je geen mondkapje hebt, dan kun je er bij mij 1 kopen voor €1. Het mondkapje mag je na je bezoek uiteraard houden. Heb je lange haren en kom je voor een oorpiercing? Vergeet dan geen elastiekje of een haarspeltje mee te nemen. Voor mannen met baardgroei en ander lichaamshaar: Deze ook graag vooraf glad scheren op de plek waar de piercing en/of microdermal komt.

Alle oppervlakten bij toegang tot de studio worden voor én na ieder bezoek gereinigd met een virus-en schimmeldodend middel, welke is goedgekeurd door de GGD. Denk hierbij aan de trapleuning, deurhendels, lichtknopjes, vloer, behandelstoel, tafelbladen, de loeplamp en roltafel waarop de benodigde materialen komen te liggen.

In de studio vind je een mobiele wastafel waar jij als klant je handen kunt wassen met een anti-bacteriële zeep en handalcohol om je handen mee te desinfecteren. Hierna neem je plaats op de behandelstoel. Kom je voor een piercing rondom je mond, tong of lip, dan spoel je jouw mond met de anti-bacteriële mondwater die ik voor je heb staan.

Wanneer je piercing is geplaatst kun je gaan genieten van jouw nieuwe aanwinst.
Meer informatie over de verzorging van jouw piercing vind je hier. Handige hulpmiddelen om zelf je piercing of piercing balletjes mee te verwisselen vind je hier.

Na jouw vertrek zal de ruimte, de behandelstoel, oppervlaktes en toegangsweg wederom worden gereinigd.

Omdat ik veel waarde hecht aan jouw gezondheid en super blij ben dat de studio nog open mag verwacht ik ongeveer 1 a 2 klanten per uur te kunnen ontvangen. Ik heb geen wachtruimte, vandaar dat ik dit uur nodig heb tussen alle klanten door om jouw en mijn veiligheid te kunnen waarborgen en de studio weer voor de volgende klant grondig kan reinigen. Het kan zijn dat je heel eventjes moet wachten.

Tot snel!