Covid-19

Hieronder een samenvatting van de nieuwe regels voor in ieder geval de komende weken:

* Onze openmingstijden zijn de komende weken aangepast. Je bent binnen de openingstijden welkom voor zowel serviceafspraken als nieuwe piercings. Alle afspraken verlopen centraal via de online agenda. Het is niet mogelijk om een afspraak telefonisch, mail of whatsapp te maken.
* Een mondkapje is nog steeds verplicht
Je mag 1 persoon meenemen:

(Ben je jonger dan 16? Dan neem je wel 1 van je ouders mee + legitimatie)

De studio is goedgekeurd volgens de Europese richtlijnen van de GGD. 

Helaas zijn door het Coronavirus weer aangescherpte maatregelen ingevoerd. De studio mag gelukkig nog open blijven, maar ik wil je vragen om onderstaande richtlijnen te respecteren: Let op: er moet vooraf online een afspraak worden gemaakt. Je ontvangt altijd een bevestiging van de afspraak per e-mail.

De studio mag voorlopig door maximaal 1 klant per afspraak worden bezocht. De minimale leeftijd voor piercings is 16 jaar. Ben je tussen de 12 en 16 jaar, dan heb je toestemming nodig van 1 van je ouders of wettelijke vertegenwoordiger. 1 van hen moet dan ook met je meekomen naar de afspraak om toestemming te geven, maar kan tijdens het piercen niet in dezelfde ruimte aanwezig zijn. Het tonen van een legitimatiebewijs is wettelijk verplicht. Dit geldt ook voor het laten schieten van oorgaatjes wanneer je nog geen 16 jaar bent.

Ben je in de afgelopen 5 dagen niet lekker geweest of voel je je verkouden of grieperig ? Maak dan een nieuwe afspraak.

Een mondkapje is verplicht voor alle bezoekers aan de studio. Heb je lange haren en kom je voor een oorpiercing? Vergeet dan geen elastiekje en/of een haarspeltje mee te nemen. Voor mannen met baardgroei en ander lichaamshaar: Deze ook graag vooraf glad scheren op de plek waar de piercing en/of microdermal komt.

Alle oppervlakten bij toegang tot de studio worden voor én na ieder bezoek gereinigd met een virus-en schimmeldodend middel, welke is goedgekeurd door de GGD. Denk hierbij aan de trapleuning, deurhendels, lichtknopjes, vloer, behandelstoel, tafelbladen, de loeplamp en roltafel waarop de benodigde materialen komen te liggen.

In de studio vind je een mobiele wastafel waar jij als klant je handen kunt wassen met een anti-bacteriële zeep en handalcohol om je handen mee te desinfecteren. Hierna neem je plaats op de behandelstoel. Kom je voor een piercing rondom je mond, tong of lip, dan spoel je jouw mond met de anti-bacteriële mondwater die ik voor je heb staan.

Wanneer je piercing is geplaatst kun je gaan genieten van jouw nieuwe aanwinst.
Meer informatie over de verzorging van jouw piercing vind je hier. Handige hulpmiddelen om zelf je piercing of piercing balletjes mee te verwisselen vind je hier.

Na jouw vertrek zal de ruimte, de behandelstoel, oppervlaktes en toegangsweg wederom worden gereinigd.

Omdat ik veel waarde hecht aan jouw gezondheid en super blij ben dat de studio niet volledig dicht hoeft. Ik heb geen wachtruimte, vandaar dat iextra tijd nodig heb tussen alle klanten door om jouw en mijn veiligheid te kunnen waarborgen en de studio weer voor de volgende klant grondig kan reinigen. Het kan zijn dat je heel eventjes moet wachten.

Tot snel!