Intieme piercings voor mannen

Voor mannen zijn er een aantal verschillende intieme piercings mogelijk. Mijn studio bied een persoonlijke, professionele en discrete behandeling voor iedereen die interesse heeft in 1 van deze piercings. Ik ben gespecialiseerd in het plaatsen van intieme piercings bij zowel mannen als vrouwen, je kunt dan ook met een gerust hart vertrouwen op mijn ervaring. Hieronder vind je meer informatie over de mogelijkheden. Alle mannelijke intieme piercings kosten €100 per stuk en zijn uitsluitend op afspraak mogelijk. Je krijgt op elke volgende piercing die je op dezelfde afspraak laat plaatsen 20% korting.

Voor intieme piercings bij mannen vraag ik een aanbetaling van €50. Je ontvangt hiervoor vooraf een betaalverzoek en uiteraard wordt de aanbetaling weer met je verrekend wanneer de piercing is geplaatst. Kom je niet opdagen dan geldt er geen restitutie en wordt er niets verrekend op een eventuele vervolgafspraak.

Ik gebruik over het algemeen een naald met een dikte tussen de 1.6mm en 2mm. Grotere maten vallen niet meer onder piercen, maar onder body modification. Hierbij kan ik je helaas niet helpen. Heb je na het lezen van dit artikel nog vragen, stuur me dan een berichtje op 06-41555001, mail naar of maak direct een afspraak in de online agenda.

Prins Albert piercing Prins Albert Piercing

De meest bekende piercing is de Prins Albert piercing. Deze piercing is, ondanks wat je misschien zou denken, een stuk minder pijnlijk dan andere genitale piercings. Pijnvrij is een piercing natuurlijk nooit, maar de meeste mannen vonden deze piercing achter gezien heel erg mee vallen en hierom geef ik de algemene pijngraad van deze piercing een 4 (1-10). Deze piercing wordt vaak eerst gezet bij mannen die later voor een Apadravya willen gaan.

Procedure: Ik plaats voorzichtig een afgeschuind buisje door de plasbuis, kantel deze en druk hem voorzichtig naar beneden. De afgeschuinde rand wordt aan de onderkant van de penis zichtbaar d.m.v. de lichte druk die ik uitoefen. Als je wel eens een SOA test hebt ondergaan met een wattenstaafje, dan weet je dat dit gevoel verre van comfortabel is, maar geen extreme pijn veroorzaakt. Wanneer ik door de huid heen het buisje zie en met mijn vinger kan voelen gaat de naald vanaf de onderkant van de penis door het buisje. Dit is links of rechts van het frenulum, afhankelijk of je links- of rechtsdragend bent. Het buisje zorgt ervoor dat ik van binnen geen weefsel kan raken of beschadigen. Na de naald volgt een licht gebogen staafje of circular barbell op maat van de naald met een lengte van ongeveer 16-18mm.

Reversed Prins Albert: Bij de omgekeerde Prins Albert piercing gaat de piercing ook een stukje door de plasbuis, maar in plaats van naar beneden naar de onderkant van de eikel, gaat de hoek omhoog, naar de plek waar ook de Apadravya eindigt: aan de bovenkant van de eikel. De pijngraad voor deze piercing is 10 (1-10).

Omdat deze piercing een stukje door de urinebuis gaat, zal deze snel genezen. Urine heeft een desinfecterende werking. Na een paar dagen kun je weer sex hebben, wees echter voor de eerste 4-8 weken voorzichtig. Sommige mannen vinden het na deze piercing lastig om staand te plassen. Het is mogelijk dat ook jij na deze piercing zittend gebruik gaat maken van het toilet. Tijdens de genezing is het wel verstandig om een condoom te gebruiken tijdens de seks.

Apadravya piercing Apadravya

De Apadravya is een piercing die net als de Prins Albert piercing begint aan de onderzijde van de eikel. In plaats van recht naar boven, gaat deze piercing een stukje door naar achter en wordt rechtstreeks door de eikel geplaatst. Ook deze piercing gaat een stukje door de plasbuis, wat het genezingsproces zal versnellen. Ik pierce deze piercing standaard met een naald- en sieraad dikte van 2mm. Dit kan later gefaseerd worden opgerekt tot de uiteindelijk gewenste piercingmaat. De pijn die wordt ervaren bij deze piercing is hoog en duurt ongeveer 2 a 3 seconden. Na het piercen plaats ik het sieraad, ook dit voelt niet comfortabel. Wanneer je klaar bent verdwijnt de pijn echter snel en kun je na een paar dagen sex hebben. Wees uiteraard ook bij deze piercing voorzichtig voor ongeveer 4-8 weken. Deze piercing wordt geplaatst met een rechte barbell van 2mm dik, met aan allebei de zijden een balletje van 5mm.
Pijngraad: 10 (1-10)
De genezingstijd van deze piercing is 3 -9 maanden.

Ampallang piercing Ampallang

Deze piercing gaat horizontaal door de eikel en niet verticaal, zoals de Apadravya. Er wordt aan beide kanten van de eikel een stipje gezet voor de in-en uitgang van de naald en direct na het piercen wordt er een rechte barbell geplaatst van 2mm. Deze maat is minder snijdend voor je nieuwe piercing dan 1.6mm en zal het draagcomfort verhogen. Deze piercing kan freehand worden gezet, maart in sommige gevallen is een klem nodig om de piercing heel precies te kunnen plaatsen. De algemene pijngraad voor deze piercing is 10 (1-10).
De genezingstijd van deze piercing is 3 -9 maanden.

Frenum piercing Frenum

Het frenum is een stukje huid vlak achter de eikel dat de voorhuid aan de penis verbindt. Bij een frenumpiercing wordt er door of bij dit stukje huid aan de onderkant van de penis horizontaal een staafje gezet. Omdat een piercing op deze plek gevoeliger is voor afstoten, scheuren of uitgroeien, plaats ik deze piercing iets breder in het weefsel. Het is mogelijk om er meerdere onder elkaar te laten zetten voor een frenumladder. Genezing duurt 2-4 maanden. De algemene pijngraad voor deze piercing is 7 (1-10).

guiche piercing Guiche

Tussen de anus en het scrotum zit een klein stukje huid. Dit is het perineum en wordt gepiercet met een staafje. Na de genezing kan er ook een ringetje in gezet worden. Dit is niet voor iedereen een comfortabele plek voor een piercing, vanwege de druk die erop komt wanneer je zit of fietst. Sowieso is het tijdens de genezing niet mogelijk om te fietsen. Genezing duurt 3-6 maanden. De pijngraad voor deze piercing is 7 (1-10).

Dydoe (Koningskroon)

Bij de dydoe wordt er een staafje door de eikelrand gestoken. Dit kan op plekken waar deze rand voldoende uitsteekt. Het is ook mogelijk om er meerdere naast elkaar te laten zetten. Deze piercing is voornamelijk geschikt voor besneden mannen. De genezing duurt 3-6 maanden.

Voorhuid

Onbesneden mannen kunnen een klein ringetje of staafje door hun voorhuid heen laten zetten. Bij de plaatsing moet er rekening mee gehouden worden dat de voorhuid vrij kan bewegen en terugtrekken zonder dat dit oncomfortabel is. De genezing duurt 2-4 maanden.

Lorum

Een lorumpiercing (samentrekking van ‘low’ en ‘frenum’) wordt aan de onderkant van de penis geplaatst waar de balzak (scrotum) begint. Met een ruim zittend staafje of ringetje is deze piercing zeer comfortabel. Genezing duurt 3-6 maanden.

Hafada piercing Hafada

In de huid van het scrotum (balzak) kan overal waar het weefsel goed samengeknepen kan worden een piercing komen. De meest gangbare plek is aan de bovenzijde, omdat hier de huid wat losser is. Genezing duurt 3-6 maanden.

Pubic

De plaatsing van de publicpiercing is te vergelijken met die van de vrouwelijke Christinapiercing. Waar de penis begint, wordt er een staafje of ringetje aan de bovenkant geplaatst. Doordat het sieraad tijdens de seks tegen de clitoris aankomt, is deze piercing ook stimulerend voor de vrouw. Genezing duurt 2-3 maanden. De pubic piercing is een surface piercing en wordt met een speciale surfacebar geplaatst.

Veel gestelde vragen:

Hoe lang duurt het zetten van een genitale piercing?

Hoewel het zetten van de daadwerkelijke piercing slechts enkele seconden duurt, neem ik per afspraak ongeveer een half uur tot een uur de tijd voor jou. Buiten het piercen om blijft het een super spannende ervaring en ook al voel je je heel stoer, de zenuwen gieren waarschijnlijk door je lijf. Ik vind het belangrijk dat je je op je gemak voelt en even kunt wennen aan mij en de studio. Tijdens het klaarzetten van de benodigde materialen kun je je uitkleden, krijg je van mij een handdoek waarmee je jezelf kunt bedekken en neem je plaats op de behandelstoel. Na het aftekenen van de te piercen plek en wanneer je er klaar voor bent start de procedure. Afhankelijk van de positie is er ruimte voor een tweede en/of derde piercing in hetzelfde tijdvak.

Naast de voorbereidingen die ik tref, moet ik ook na jouw bezoek de studio weer systematisch reinigen voor de volgende bezoeker. Ik wil voorkomen dat je je gehaast of opgejaagd voelt omdat er misschien te snel weer een nieuwe klant staat te wachten, terwijl je juist net wat meer tijd nodig hebt. Vandaar dat ik dit soort afspraken wat ruimer in plan.

Bij The art of piercings kun je rekenen op professionaliteit en discretie. Ik kijk niet raar op van gevolgen die optreden doordat je bijvoorbeeld super zenuwachtig bent en natuurlijke lichaamsreacties , bijvoorbeeld na het plaatsen van een piercing. Schaam je dan ook vooral nergens voor en laat je wens voor een intieme piercing hier zeker niet door beïnvloeden. Ook je eventuele partner is welkom op de afspraak.

Het klinkt misschien gek, maar wanneer je je zorgen maakt over een erectie, dan helpt het soms om thuis vooraf te masturberen, zodat je minder last hebt tijdens het plaatsen van de piercing. Wanneer er minder bloedtoevoer is, is de pijn bij een piercing ook minder dan bij veel bloedtoevoer. Piercen kan ik de meeste gevallen gewoon door gaan, hou dan wel rekening met een hogere gevoeligheidsgraad.

Nog een vraag? Mail mij op of stuur een berichtje naar 06-41555001.