Maak een afspraak

Boek hier snel & makkelijk jouw afspraak of klik op de widget!

Ik ben i.v.m. drukte telefonisch zeer slecht bereikbaar. Ik ben helaas zelden in staat telefoontjes te beantwoorden, boek afspraken hierom uitsluitend via deze website of stuur een whatsapp bericht naar 06-41555001 met jouw vraag, dan probeer ik zo snel mogelijk te reageren.

Je kunt in de studio contant of met pin betalen. Eventuele kortingen en waardebonnen worden dan met je verrekend. Je ontvangt altijd 20% korting op elke volgende piercing die je op dezelfde afspraak laat plaatsen! De korting wordt verrekend op de goedkoopste piercing en geldt voor 1 persoon. (dus niet voor 2 personen op 1 tijdvak). De 20% korting of de gratis €10 waardebon geldt niet voor Oorgaatjes schieten.

In overleg is het soms mogelijk om een afspraak in te plannen buiten de zichtbare openingstijden. Hiervoor geldt een toeslag van €15.

Service afspraken

Service afspraken kunnen alléén doordeweeks tot 17:00 / niet ‘s avonds en niet in het weekend.

No-Show, verplaatsen of annuleren

Het kan natuurlijk altijd gebeuren dat je een afspraak hebt gemaakt, maar toch niet wilt of kunt komen. Je kunt heel makkelijk zelf je afspraak kosteloos tot 6 uur van te voren wijzigen of annuleren. In de afspraakbevestiging die je per e-mail krijgt vind je hiervoor de link. Voor latere wijzigingen of annuleren wil ik je vragen om even een berichtje te sturen naar 06-41555001. Dit kan zonder opgave van een reden. Niet komen opdagen zonder afbericht vind ik echt niet netjes. Ik werk op afspraak, maak tijd voor je vrij en tref de nodige voorbereidingen. Deze tijd kan dan niet meer door iemand anders worden ingevuld en heeft gevolgen voor mij en andere klanten. 

Wanneer je zonder afbericht niet bent komen opdagen kun je heel misschien, als je heel overtuigend bent, nog telefonisch een nieuwe afspraak maken inclusief volledige vooruitbetaling via een Tikkie. Afspraken via de online agenda zullen worden verwijderd.