Garantie

Piercing Studio Hollands Kroon

Ik zet Piercings volgens de hygiënerichtlijnen van de GGD.

Ik aanvaard geen aansprakelijkheid voor het optreden van infecties, uitgroei van de piercing of problemen tijdens de genezingsperiode. Aangezien de huid kan opzwellen of beurs raken, kan je hiervan hinder ondervinden.

Ik geef geen garantie op slechte of geen correcte verzorging, of voor enig letsel/beschadiging die ontstaan door stoten, erop slapen of krabben/peuteren aan de piercing. Als je bang bent dat je tijdens het slapen op je oorpiercing gaat liggen, gebruik dan een rond reiskussentje met een gat erin en leg daar je oor voorzichtig in.

Uiteraard wordt door mij zorg gedragen voor hygiënische omstandigheden in mijn werkruimte zodat infectiegevaar zo klein mogelijk wordt gehouden. Ik pierce met 1.3mm naalden voor 1.2 sieraden en met een 1.7mm naald met canule voor 1.6mm sieraden. De piercing sluit hierdoor passend in het gaatje wat ik maak, zodat het lastiger is voor vuil om zich op te hopen en dit bevordert het genezingsproces enorm. Ik gebruik voor het piercen uitsluitend Titanium staafjes. Deze zijn steriel, nikkelvrij en hypo allergeen. Neem je een smiley of septumpiercing, dan gebruik ik hiervoor een titanium piercing in de vorm van een hoefijzer met 2 balletjes van 3mm. Gaatjes schieten kan bij mij alleen in het zachte deel van je oorlel. Alle overige plekken in je oor of neus worden niet geschoten, maar gepierced. Het is aan jezelf om zorg te dragen voor een goede nazorg. Hiervoor krijg je van mij altijd een formulier mee. Raadpleeg bij een infectie een arts of neem contact met mij op.

Piercings kunnen de dagen na het zetten opzwellen. Bij een wenkbrauwpiercing kan het zijn dat je oog wat blauw wordt. Maak je hierover geen zorgen, dit trekt met een paar dagen weer weg.

Je dient de piercing/huid na thuiskomst met rust te laten en er niet aan te draaien. Als de huid opgezwollen is mag je er geen zalf, zeep of ontsmettingsmiddel aanbrengen. (Dus ook geen Sterilon of 0% Sebamed) Hierdoor kan je piercing gaan ontsteken. Alleen water gebruiken met eventueel een steriel wattenstaafje om je piercing schoon te maken is voldoende.

Als er zich tijdens de genezing problemen voordoen, neem dan gerust even contact op om een fysiologische zoutoplossing aan te schaffen in een sprayflesje wat je makkelijk mee kan nemen. Voor de verzorging van je tongpiercing of lippiercing heb ik speciaal mondwater te koop.

Houdt rekening met een genezingstijd van minimaal 9 maanden bij kraakbeenpiercings

Terugsturen & Garantie sieraden

Verkeerde levering of Defect? Heb ik iets verkeerd ingepakt of komt er iets kapot aan? Stuur dan eerst een e-mail naar verkoop@theartofpiercings.nl en wacht met het terugsturen van de artikelen totdat je een reactie hebt gekregen.

Garantie

Je hebt recht op de wettelijke garantie. Wettelijke garantie wil zeggen dat de artikelen moeten kunnen doen wat er naar alle redelijkheid van ze verwacht wordt. Wanneer er dus onverhoopt iets kapot gaat zonder dat je daar wat aan kan doen, dan kun je gebruik maken van dit recht op garantie. Stuur eerst even een mailtje, dan ontvang je het retourformulier. Na ontvangst van je retourzending zorg ik voor een passende oplossing. Indien er nog voldoende voorraad aanwezig is betekent dit vaak dat we je een vervangend artikel toesturen. Mocht dit niet het geval zijn, dan storten we het geld terug op je rekening. 

18 Karaats Gouden sieraden: Via de webshop kun je piercings kopen die gemaakt zijn van echt massief 18 Karaats Goud en ze komen van een Nederlandse leverancier. Het Goud heeft geen Nederlands keurmerk. Dit is ook niet nodig, omdat al het Goud heel klein is en minder dan 1 gram weegt. Het laten keuren en keurmerken toevoegen is hierom niet verplicht. Omdat de piercings zo klein zijn worden er ook geen tekens ingezet, omdat dat de ringen en staafjes niet mooier zullen maken. Wanneer je de sieraden vast hebt zul je snel zien dat het om echt Goud gaat. (Kleur, zachtheid, glans, gewicht) Bij twijfel kun je het Goud natuurlijk altijd bij een plaatselijke juwelier laten testen, zodat je zeker weet dat je een kwaliteitssieraad in handen hebt. Je kunt echter van mij aannemen dat dit overbodig is.

Retourneren

Je hebt 30 dagen bedenktijd.Zo heb je alle tijd om thuis op je gemaakt de artikelen te beoordelen. Binnen deze termijn heb je het recht om, zonder opgaaf van reden, de door jou bestelde artikelen aan ons te retourneren. Dit wordt ook wel het herroepingsrecht genoemd.  Deze termijn gaat in op het moment dat je bestelling door jou (of een aangewezen derde persoon) in goede staat in bezit hebt gekregen. Deze termijn verstrijkt 30 dagen na het moment dat je bestelling ontvangen is, zoals hierboven genoemd.

Let op: artikelen waarvan de verzegeling is verbroken kunnen niet geretourneerd worden!  Artikelen worden verstuurd in een doorzichtige sealverpakking. Vanwege hygiënische redenen nemen we alleen artikelen retour die nog in hun ongeopende sealverpakking zitten. Zo kunnen wij garanderen dat alle artikelen helemaal nieuw zijn en ontvang je nooit een sieraad van ons dat al door iemand anders “gepast” is. Heb je de sealverpakking toch geopend? Dan kunnen wij je retourzending helaas niet in behandeling nemen. Gelukkig is onze sealverpakking transparant, zo kun je meteen zien of je artikel naar wens is zonder dat je de sealverpakking hoeft te openen. 

Artikelen die niet in een sealverpakking verpakt zitten, moeten uiteraard ongebruikt en in originele staat geretourneerd worden. Je mag tijdens je bedenktijd het artikel bekijken net zoals je in een winkel zou doen. Mocht het artikel niet meer in winkelstaat zijn dan kunnen wij de waardevermindering, die kan oplopen tot 100%, bij je in rekening brengen.

Wil je gebruik maken van je herroepingsrecht? Dat kan op verschillende manieren. 

Bellen of mailen Dat mag natuurlijk ook! Neem even contact met ons op via verkoop@theartofpiercings.nl of via 0227-234141 en geef aan dat je de artikelen wil terugsturen. Wij helpen je met de rest. Stuur na deze berichtgeving vervolgens de artikelen binnen 14 dagen naar ons terug. We mogen wachten met het terugbetalen van je retourzending totdat de artikelen door ons ontvangen zijn, tenzij je in het bezit bent van een verzendbewijs (stuur ons in zo’n geval dan even een kopietje van het betreffende verzendbewijs).

Ons retouradres Alle retourzendingen mogen gefrankeerd verstuurd worden naar: The art of Piercings, Schorrekruid 2, 1775 HB Middenmeer.

De terugbetaling Zodra wij je herroepingsmelding hebben ontvangen krijg je een mailtje van ons. We betalen je zo spoedig mogelijk het volledige aankoopbedrag, inclusief eventuele verzendkosten voor de heenzending, uiterlijk binnen 14 dagen na herroeping terug op de rekening waarmee je ook hebt afgerekend.

F.A.Q: Ik heb mijn bestelling binnen 30 dagen teruggestuurd. Wat gebeurt er nu? A: Wij handelen je retourzending meteen af zodra wij de artikelen ontvangen hebben. Je ontvangt van ons bericht wanneer je retourzending is afgehandeld en wij zorgen ervoor dat het geld terug geboekt wordt op dezelfde manier als je het aan ons betaald hebt. Heb je je bestelling bijvoorbeeld met Paypal betaald, dan storten wij het bedrag ook weer via Paypal terug. Mocht je vragen hebben over deze manier van terugboeken, neem dan even contact met ons op via verkoop@theartofpiercings.nl of via telefoonnummer 0227-234141.

F.A.Q: Hoe lang duurt het voordat ik mijn geld terug heb? A: We betalen het bedrag zo spoedig mogelijk terug, maar altijd binnen 14 dagen na ontbinding van je aankoopovereenkomst. Stuur je alle artikelen van je bestelling terug? Dan ontvang je het totale bedrag van je bestelling, inclusief eventuele verzendkosten terug.

You cannot copy content of this page
Scroll Up

Vakantie

3 t/m 12 Augustus

Van 3 t/m 12 augustus is de Studio een weekje dicht i.v.m. vakantie. Bestellingen via de webshop kunnen geplaatst worden, maar zullen pas na deze periode worden uitgeleverd. De agenda staat open voor reserveringen vanaf 13 augustus. Tot snel!