Spaarpunten

Voor elke online aankoop in de webwinkel van The art of piercings krijg je spaarpunten ter waarde van 5% van het aankoopbedrag op jouw account bijgeschreven. Dit komt bijna neer op contant geld, want bij de volgende aankoop kun je deze punten weer verzilveren voor korting op jouw aankoop. Of je spaart verder en gebruikt het tegoed een andere keer. Niet vergeten: spaarpunten zijn 6 maanden geldig vanaf de datum van crediteren en zijn daarna volledig onbruikbaar. 10 spaarpunten hebben een waarde van 10 cent. Met 500 Points kun je dus al 5 Euro besparen! Handig voor de aankoop van onmisbare verzorgingsproducten, tools en nieuwe sieraden voor je genezen piercing!

HOE VERZILVER IK MIJN SPAARPUNTEN?

Spaarpunten kunnen alleen bij het afronden van een bestelling in de winkelwagen verzilverd worden. Hier kun je dan de spaarpunten invoeren, om het te betalen bedrag in mindering te brengen. Verder kun je onder ´Mijn account´ – ´Mijn spaarpunten´ zien hoeveel punten je op dat moment hebt.

HOE KAN IK SPAARPUNTEN VERDIENEN?

Alllereerst krijg je automatisch 5% van de waarde van de producten in spaarpunten bijgeschreven op je klanten account voor elke aankoop gedaan in de online webwinkel van The art of piercings. Je moet hiervoor een account aanmaken, bestel je als “Gast”, dan worden er geen punten bijgeschreven.

KAN IK DE PUNTEN CONTANT LATEN UITBETALEN?

De punten kunnen niet contant worden uitbetaald. Spaarpunten kunnen uitsluitend in de online webwinkel worden ingewisseld. De punten zijn niet in de fysieke Studio in te wisselen voor het plaatsen van een piercing of aankoop van producten en/of sieraden. Hiervoor gelden andere acties en kortingen, zoals 20% korting op iedere volgende piercing op dezelfde afspraak én €10 korting op je verjaardag.

KRIJG IK OOK SPAARPUNTEN VOOR DE VERZENDKOSTEN?

Wanneer je bij The art of piercings online webwinkel winkelt, krijg je 5% van de inkoopwaarde als Cash Points op jouw account bijgeschreven bij de aankoop van producten. Die kun je bij de volgende bestelling inwisselen. Voor verzendkosten krijg je geen spaarpunten. Overigens betaal je geen verzendkosten bij bestellingen vanaf €50 binnen Nederland, België en Duitsland en kun je je jouw bestelling altijd gratis aan de deur komen afhalen.