Veelgestelde vragen

Dermapen 4 FAQ – Veelgestelde vragen

Hier vindt u een aantal van de meest gestelde vragen en antwoorden over microneedling met de Dermapen 4. Staat uw vraag er niet tussen? Vul ons contactformulier in en krijg altijd snel en professioneel antwoord op uw vraag.

1. Wat is een Dermapen 4?

Bij The art of piercings wordt er gewerkt met de nieuwste innovatie op het gebied van Microneedling: de Dermapen 4. Tijdens een behandeling worden er op hoge snelheid minuscule verticale kleine gaatjes in de huid gemaakt. Dit zorgt voor de aanmaak van nieuw collageen en elastine in de huid. Hierdoor wordt de huid zichtbaar egaler, pigmentvlekken verminderen en de structuur verbetert.

2. Ben ik geschikt voor deze behandeling?

De Dermapen 4™ behandeling is geschikt voor alle huidtypen. Voor zowel vrouwen als mannen, voor het gezicht, maar ook voor andere delen van het lichaam.

Huidtype 5 & 6
Cliënten met huidtype 5 & 6 moeten 2 weken voor behandeling voorbereiden met Brite Lite of Blending & Bleaching crème.

Neem gerust contact met ons op als u vragen heeft. Wij helpen u graag!

3. Wat is het verschil tussen de Dermapen 3 & 4?

De Dermapen 4 is dé nieuwste techniek op het gebied van microneedling. Het verschil tussen de Dermapen 3 en de Dermapen 4 is de structuur van de naalden en de naalddiepte. Hierdoor is de behandeling met de Dermapen 4 nog nauwkeuriger, intensiever en effectiever.

De Dermapen 4 behandelingen zijn sneller en veiliger dan elk ander Micro Needling apparaat en zorgen voor de meest optimale behandelresultaten.

4. Wat is het resultaat van de behandeling met een Dermapen 4?

Na een behandeling met een Dermapen 4 zal de huid steviger en gladder worden. Dit komt omdat de natuurlijke collageen aanmaak wordt gestimuleerd. Daarnaast verdwijnen oneffenheden zoals acne, littekens, pigmentatie, ouderdomsvlekken of striae.

5. Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

Voor een optimaal resultaat adviseren wij vier tot acht behandelingen met een interval van 2 tot 4 weken bij een lichte behandeling en 6 tot 8 weken bij een diepe behandeling. De duur van het resultaat is verschillend per persoon en mede afhankelijk van het verouderingsproces en de levensstijl.

  • Verjonging*: 3-6 behandelingen (interval van 6-8 weken)
  • Acnélittekens: 4-6 behandelingen (interval van 6-8 weken)
  • Striae: 4-8 behandelingen (interval van 6-8 weken)
  • Pigmentatie:4-6 behandelingen (interval van 2-4 weken)

*Oppervlakkige huidverjongende behandelingen worden aanbevolen met intervallen van 4 weken.

6. Hoe bereid ik mijn huid voor op een Dermapen 4 behandeling?

Voor optimale behandelresultaten kunt u thuis ook gebruik maken van verzorgingsproducten die worden geadviseerd door uw behandelaar. Dit om de huid voor te bereiden, te versterken en te verstevigen (met name voor dunne of kwetsbare gedeelten van de huid).

Blijf de verzorgingsproducten gedurende een periode van 2-3 weken gebruiken, voorafgaand aan en na de Dermapen4 behandelingen.

Dermapen 4 assortiment
Het assortiment bevat onder andere een reiniging, een scrub, een hydraterende crème, specifieke behandelcrèmes en een 3D gezichtsmasker. Ook is er een medicinale en ademende camouflage met een SPF factor 30. Dit is de Cover Recover™ welke speciaal ontwikkeld is als een dagelijkse anti-verouderings make-up en zorgt voor direct herstel voor en na de behandeling.

7. Is de behandeling pijnlijk?

De Dermapen4 is de comfortabelste en meest pijnloze Micro Neeling behandeling op de markt. De behandeling voelt aan als kleine prikjes in de huid die goed te verdragen is.